Eperturmix

Gyüre Eszter dietetikus receptje

Hozzávalók:

  • 2dl alacsony fehérjetartalmú tejhelyettesítő ital
  • 10g kristálycukor
  • 5g vaníliás cukor
  • 100g eper
  • 10 ml Hulala növényi habalapanyag

Elkészítése:

Az epret megtisztítjuk, feldaraboljuk és a többi hozzávalóval együtt kimérjük, majd összeturmixoljuk.
A kiszabott mennyiség alapján kb. 2 adag eperturmixot kapunk.

 

Tápanyagtartalom

Mennyiség Energia
(kcal)
Phe
(mg)
Fehérje
(g)
Zsír
(g)
Szénhidrát
(g)
100 ml
65
15,4 0,5
2,3
10,5
1 adag (kb.155ml)
100,8 23,9 0,8
3,6
16,3

eperturmix

Loading...

Leave a Reply

Websüti nyilatkozat:
Honlapunk tartalmi fejlesztésének érdekében csak olyan analitikai sütiket használunk, amelyek személyes adatokat nem kezelnek, az IP címet anonim módon tárolják. További információ az Adatvédelmi és Websüti nyilatkozatokban olvasható. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás