Recepttár

Fokhagymás fonott kalács

Igazi fonott sós kalács, burgonyás tésztából készítve, fokhagymával ízesítve.

tovább...
Tovább...
Fokhagymás kifli, perec

Egy nagyszerű ínyenc recept, melyet kenyérként is el lehet készíteni.

tovább...
Tovább...
Kenyérsütőben sült tejfölös kenyér

Kenyérsütés kenyérsütőgépben, lépésről-lépésre. A kisült kenyér, szeletekre vágva és csomagolva, hónapokig friss marad fagyasztva.

tovább...
Tovább...
Cukkinis tészta

Frissen párolt cukkinivel készített, sóval, borssal és fokhagymával ízesített lágy tészta. A receptben más, a diétában használható zöldség is használható.

tovább...
Tovább...
Álomkenyér

Fagyasztóban hónapokig elálló, kenyérsütőben sült kenyér.

tovább...
Tovább...
Barackos-gesztenyés beigli

A karácsonyi sütemények hagyományát eleveníti fel ez a sütemény átültetve alacsony fehérjetartalmú diétába.

tovább...
Tovább...
Cukkinis muffin

Klasszikus, édes muffint recept cukkinival felturbózva.

tovább...
Tovább...
Pikáns gofri alaptészta

Hagymával, gombával és pirosarannyal ízesített, pikáns gofri alaptészta.

tovább...
Tovább...
Burgonyás-tejfölös csiga

Különlegesség mindazoknak, akik az édes csigák után kipróbálnának valami sós ínyencséget.

tovább...
Tovább...
Cukkinis paradicsomos pite

Izgalmas fűszerezésű zöldséges pite besamel mártással.

tovább...
Tovább...
Cukkinipörkölt

Pörkölt alaprecept, ugyanígy készíthetünk karfiol-, zöldbab-, gomba-, tök-, padlizsán-, karalábé- és burgonyapörköltet is.

tovább...
Tovább...
Madeleine

Finom, francia teasütemény: kakaó vagy tej mellé narancslekvárral királyi csemege.

tovább...
Tovább...

Websüti nyilatkozat:
Honlapunk tartalmi fejlesztésének érdekében csak olyan analitikai sütiket használunk, amelyek személyes adatokat nem kezelnek, az IP címet anonim módon tárolják. További információ az Adatvédelmi és Websüti nyilatkozatokban olvasható. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás