Görögdinnye-banán ital

Gyüre Eszter dietetikus receptje.

Hozzávalók:

  • 250g görögdinnye (meghámozva, magtalanítva)
  • 50g banán
  • 1 teáskanál citromlé
  • 50 ml málnaszörp
  • 200 ml Loprofin fehérjeszegény tej
  • 20 ml Hulala növényi habalapanyag

 
Elkészítése:

A hozzávalókat kimérjük majd turmixgépben összeturmixoljuk. Ezután hűtőszekrénybe rakjuk és lehűtjük.
A kiszabott mennyiség alapján 3 adag görögdinnyés italt kapunk.
Nyári melegben kiváló hűsítő ☺

 

Tápanyagtartalom

Mennyiség Energia
(kcal)
Phe
(mg)
Fehérje
(g)
Zsír
(g)
Szénhidrát
(g)
100 g
79,3
16,5 0,6
1,9 15,3
1 adag (kb. 192ml)
152,2 31,7 1,2
3,6
29,4

 

gorogdinnye-banan-ital

Loading...

Leave a Reply

Websüti nyilatkozat:
Honlapunk tartalmi fejlesztésének érdekében csak olyan analitikai sütiket használunk, amelyek személyes adatokat nem kezelnek, az IP címet anonim módon tárolják. További információ az Adatvédelmi és Websüti nyilatkozatokban olvasható. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás