Áfonyás-joghurtos turmix

Gyüre Eszter dietetikus receptje

Hozzávalók:

  • 100g áfonya
  • 3 dl alacsony fehérjetartalmú tejhelyettesítő ital
  • 10g kristálycukor
  • 5g vaníliás cukor
  • 10 ml Milli Perfecto habtejszín, 30%-os zsírtartalmú
  • 20 ml Danone joghurt, keksz ízű

Elkészítése:

A hozzávalókat kimérjük és turmixgépben az egészet jól összeturmixoljuk.
A kiszabott mennyiség alapján 2 adag turmixot kapunk.

Tápanyagtartalom

Mennyiség Energia
(kcal)
Phe
(mg)
Fehérje
(g)
Zsír
(g)
Szénhidrát
(g)
100ml
63,5
19,5 0,6
2,6
9,4
1 adag (kb. 215ml)
136,5 41,9 1,29
5,59
20,21

 

Loading...

Leave a Reply

Websüti nyilatkozat:
Honlapunk tartalmi fejlesztésének érdekében csak olyan analitikai sütiket használunk, amelyek személyes adatokat nem kezelnek, az IP címet anonim módon tárolják. További információ az Adatvédelmi és Websüti nyilatkozatokban olvasható. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás