Virslipörkölt

Gyüre Eszter dietetikus receptje

Hozzávalók:

  • 3 db Loprofin fehérjeszegény virsli
  • 40g vöröshagyma
  • 60 ml Milli Perfecto Főzőtejszín, 20%-os zsírtartalmú
  • 20g ketchup
  • 1tk. mustár
  • 0,5 db (10g) Tesco tyúkhúsleves kocka
  • 2 evőkanál napraforgó olaj
  • őrölt feketebors

Elkészítése:

Az apróra vágott vöröshagymát olajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a karikára vágott virslit.
A húsleveskockát egy pohár forró vízben feloldjuk és így adjuk a virslihez és a hagymához. Ezután hozzáadjuk a ketchupot és mustárt is. Felöntjük kevés vízzel, és ha elpárolog, akkor folyamatosan pótoljuk.
Összeforraljuk, és végül hozzákeverjük a tejszínt és a borsot, majd ezután még kb.5 percig főzzük.
A kiszabott mennyiség alapján 2 adag virslipörköltet kapunk. Főzzünk ki hozzá Loprofin fehérjeszegény tésztát és azzal fogyasszuk.

Tápanyagtartalom

Mennyiség Energia
(kcal)
Phe
(mg)
Fehérje
(g)
Zsír
(g)
Szénhidrát
(g)
100g
223,4
178,6 3,9
17,2
51,6

virsliporkolt

Loading...

Leave a Reply

Websüti nyilatkozat:
Honlapunk tartalmi fejlesztésének érdekében csak olyan analitikai sütiket használunk, amelyek személyes adatokat nem kezelnek, az IP címet anonim módon tárolják. További információ az Adatvédelmi és Websüti nyilatkozatokban olvasható. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás