Recepttár

Paradicsomos sültcukkini főzelék

Szatmári Ferenc (szatmariferi.blog.hu, Feri, a főzelékes) receptje.

tovább...
Tovább...
Lilakáposzta főzelék rozmaringos zöldségekkel

Szatmári Ferenc (szatmariferi.blog.hu, Feri, a főzelékes) receptje.

tovább...
Tovább...
Gyömbéres-tárkonyos tökfőzelék

Szatmári Ferenc (szatmariferi.blog.hu, Feri, a főzelékes) receptje.

tovább...
Tovább...
Zsályás répafőzelék gránátalmával

Szatmári Ferenc (szatmariferi.blog.hu, Feri, a főzelékes) receptje.

tovább...
Tovább...
Avokádós- joghurtos krumplifőzelék

Szatmári Ferenc (szatmariferi.blog.hu, Feri, a főzelékes) receptje.

tovább...
Tovább...
Zsemle, amit suliba és munkahelyre is vihetsz

Könnyen elkészíthető zsemle joghurttal, tejjel, fokhagymával.

tovább...
Tovább...
Zöldséges pizza

A pizzát sosem lehet megunni, itt egy újabb variáció, amiben kis kockákra, falatkákra vágjuk őket.

tovább...
Tovább...
Vegán brassói

A Jackfruit állaga minden kétséget kizáróan nagyon emlékeztet a szaftos csirkehúsra. Natúr íze az articsókához hasonlít, néhány fűszerrel remek hamburger, ázsiai curry vagy apró pecsenye készíthető belőle.

tovább...
Tovább...
Spagetti a la “mindent bele”

A következő recept a maradékfelhasználás elvén működik, amit éppen otthon találunk, pont jó lesz a receptbe!

tovább...
Tovább...
Mini répakuglófok

A receptben szereplő tésztamennyiség elegendő egy 20-22 cm átmérőjű kerek tortaformához vagy 24 kis mini kuglófhoz.

tovább...
Tovább...
Málnás clafoutis-tejpite

Pudinghoz hasonló állagú, pillanatok alatt előállítható sütemény. Önállóan is finom, gyümölccsel gazdagítva pedig egy igazán nyári desszertet kapunk.

tovább...
Tovább...
Kossuth kifli

Édes kiflivaráció porcukorral, vaníliával és rummal.

tovább...
Tovább...

Websüti nyilatkozat:
Honlapunk tartalmi fejlesztésének érdekében csak olyan analitikai sütiket használunk, amelyek személyes adatokat nem kezelnek, az IP címet anonim módon tárolják. További információ az Adatvédelmi és Websüti nyilatkozatokban olvasható. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás