PKU Magazin – 2018. nyár

Kedves Diétázók!

Örömmel osztjuk meg veletek a PKU Magazin legújabb számát, mely most is Mészárosné Molnár Tímea szerkesztésében és a Nutricia Advanced Medical Nutrition támogatásával jelent meg.

A tartalomból:
Fókuszban: A galaktozémia
Doki-üzi: Gratulálunk!
Riport: Meglepetés anyának (Arnóczki Milán)
Diéta az életünk része: 1. A burgonya, receptek!, 2. Szatmári Feri receptjei
JÁTÉK, nyertesek
Tini-csodák: A PKU pozitív oldala
Lélekhang: Bubi, Anita, Akikre büszkék vagyunk...
Baba-sarok: 1. A Phe-szint vizsgálata, 2. Három év felett
PKU a nagyvilágban: A "sógorok" - Ausztria
PKU Wellness: "Spáááááááááártaaaaaaaaaa!!!"
Kérdezz-felelek
Galaktika - galaktozémiás receptek
"Te is más vagy, te sem vagy más!" - EXTRA
Közérdekű telefonszámok, elérhetőségek

Az újság nyomtatott és elektronikus formában is elérhető. Az alábbi linken pedig a PKU Magazin Facebook-oldalát találhatjátok. Kellemes olvasgatást, nézegetést kívánunk!

 

Loading...

További hírek

  • PKU Családi nap, 2019. Balástya

    A Szegedi Gyermekgyógyászati Klinika Anyagcsere Gondozóközpontja, a Nutricia támogatásával, idén is megszervezi a PKU Családi Napot, melyre sok szeretettel meghívunk Benneteket!
    Jelentkezési határidő: 2019. április 20.

    tovább...
  • Budapesti sütőstúdió, 2019. tavasz

    2019. április 13-án Budapesten rendezünk Loprofin fehérje- és fenilalaninszegény kenyérporból és termékekből sütő-főző tanfolyamot.

    tovább...
  • Szegedi sütőstúdió, 2019. tavasz

    Szeretettel várunk a 2019. március 23-án 10.00-kor kezdődő Loprofin sütőstúdióra, amely a Szegedi Anyagcsere Gondozóközpont és a Nutricia közös szervezésében kerül megrendezésre.

    tovább...
  • PKU Magazin – 2018. december

    Örömmel osztjuk meg veletek a PKU Magazin legújabb számát, mely most is Mészárosné Molnár Tímea szerkesztésében és a Nutricia Advanced Medical Nutrition támogatásával jelent meg.

    tovább...
Minden hír

Leave a Reply

Websüti nyilatkozat:
Honlapunk tartalmi fejlesztésének érdekében csak olyan analitikai sütiket használunk, amelyek személyes adatokat nem kezelnek, az IP címet anonim módon tárolják. További információ az Adatvédelmi és Websüti nyilatkozatokban olvasható. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás