PKU Magazin – 2018. december

Kedves Diétázók!

Örömmel osztjuk meg veletek a PKU Magazin legújabb számát, mely most is Mészárosné Molnár Tímea szerkesztésében és a Nutricia Advanced Medical Nutrition támogatásával jelent meg.

A tartalomból:
Fókuszban: Kisgyermekek őszi tábora
Doki-üzi: Dr. Reismann Péter: Nemzetközi irányelvek a PKU kezelésében és gondozásában
Csodabogár-hírek: Legyél Te is Csodabogár-tag!
Diéta az életünk része: Jackfruit, a húshelyettesítő, Őszi stüdőstúdió
JÁTÉK, nyertesek
Tini-csodák: A mutálás
Lélekhang: Történetem a rákkal, Akikre büszkék vagyunk
Baba-sarok: Megszületés után, A babád PKU-diétája
PKU a nagyvilágban: E. S. PKU 2018
PKU Wellness: Szolárium és a gél lakk? Óvatosan az UV-fénnyel
Kérdezz-felelek
Galaktika
Pozitív gondolatok
Extra: Felnőtt PKU-nap 2018

Az újság nyomtatott és elektronikus formában is elérhető. Az alábbi linken pedig a PKU Magazin Facebook-oldalát találhatjátok. Kellemes olvasgatást, nézegetést kívánunk!

 

Loading...

További hírek

  • PKU Családi nap, 2019. Balástya

    A Szegedi Gyermekgyógyászati Klinika Anyagcsere Gondozóközpontja, a Nutricia támogatásával, idén is megszervezi a PKU Családi Napot, melyre sok szeretettel meghívunk Benneteket!
    Jelentkezési határidő: 2019. április 20.

    tovább...
  • Budapesti sütőstúdió, 2019. tavasz

    2019. április 13-án Budapesten rendezünk Loprofin fehérje- és fenilalaninszegény kenyérporból és termékekből sütő-főző tanfolyamot.

    tovább...
  • Szegedi sütőstúdió, 2019. tavasz

    Szeretettel várunk a 2019. március 23-án 10.00-kor kezdődő Loprofin sütőstúdióra, amely a Szegedi Anyagcsere Gondozóközpont és a Nutricia közös szervezésében kerül megrendezésre.

    tovább...
Minden hír

Leave a Reply

Websüti nyilatkozat:
Honlapunk tartalmi fejlesztésének érdekében csak olyan analitikai sütiket használunk, amelyek személyes adatokat nem kezelnek, az IP címet anonim módon tárolják. További információ az Adatvédelmi és Websüti nyilatkozatokban olvasható. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás