PKU Magazin – 2017. december

Kedves Diétázók!

Örömmel osztjuk meg veletek a PKU Magazin legújabb számát, mely most is Mészárosné Molnár Tímea szerkesztésében és a Nutricia Advanced Medical Nutrition támogatásával jelent meg.

A tartalomból:
Fókuszban: Nyári tábor Szajolban
Doki-üzi: Mi a teendő félrenyeléskor?
Csodabogár-hírek: Karácsonyi üdvözlet?
Riport: Az első karácsonyra készülünk (Sinka Izabella)
Diéta az életünk része: A szegedi sütőstúdió receptjei
JÁTÉK, nyertesek
Tini-csodák: Pattanás, mitesszer, akné
Lélekhang: Johanna, Akikre büszkék vagyunk...
Baba-sarok: PKU-s a kisbabám - Az első három év (0-3 év)
PKU a nagyvilágban: Beszámoló Rioból, a Veleszületett, Ritka Anyagcsere Betegségek 13. Világkongresszusáról
PKU Wellness: A kötődés, ragaszkodás a babamasszázsban
Kérdezz-felelek
Pozitív gondolatok

Felnőtt Magazin
Fókuszban: Felnőtt Nap
Doki-üzi:

  • A maternális PKU szindróma és megelőzés (Dr. Bókay János)
  • A fenilalanin szerepe a szervezetünkben (Dr. Rácz Gábor)
  • A fenilketonúria neurológiai vonatkozásai (Dr. Aradi Gabriella)
  • Kognitív funkciók vizsgálata PKU-s gyermekekben (Dr. Becsei Dóra)

Csodabogár-hírek: Felhívás
Diéta az életünk része:

  • Compliance alakulása tinédzser és felnőtt korban (Kiss Erika)
  • Hogyan mutassam be a diétámat másoknak? (Simon Erika)
  • Fehérjeszegény diéta a várandósság ideje alatt (Gyüre Eszter)

JÁTÉK, nyertesek
Egy fantasztikus átalakulás története (Ralbovszki Valéria)
Lélekhang: Dr. Somogyi Csilla-díj 2017.
Közérdekű telefonszámok, elérhetőségek

Az újság nyomtatott és elektronikus formában is elérhető. Az alábbi linken pedig a PKU Magazin Facebook-oldalát találhatjátok. Kellemes olvasgatást, nézegetést kívánunk!

 

Loading...

További hírek

Minden hír

Leave a Reply

Websüti nyilatkozat:
Honlapunk tartalmi fejlesztésének érdekében csak olyan analitikai sütiket használunk, amelyek személyes adatokat nem kezelnek, az IP címet anonim módon tárolják. További információ az Adatvédelmi és Websüti nyilatkozatokban olvasható. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás