Budapesti sütőstúdió, 2018. tavasz

Sütő-főző stúdió fehérjeszegény alapanyagokból, mely segítségével változatosabbá, és ízletesebbé tehetjük a diétás életmódot!

Szeretettel várjuk elsősorban a kedves PKU-s (fehérjeszegény étrendet tartó) diétázókat, Anyukákat, Apukákat, akik szeretnének részt venni egy kellemes délelőttön!
2018. május 05-én Budapesten rendezünk Loprofin fehérje- és fenilalaninszegény kenyérporból és termékekből sütő-főző tanfolyamot, melyen elsajátíthatjátok a kenyérsütés, süteménykészítés fortélyait, főtt és sült ételek elkészítését, a legújabb ételrecepteket. Előadás keretében megismerhetjük a diétába beilleszthető élelmiszereket, legújabb diétás újdonságokat, diétás alapelveket.

 
Időpont
2018. május 05., szombat 09.45.
A program délelőtt 10 órakor kezdődik, de kérjük Önöket/Titeket, 09.45-re érjenek/érjetek oda!
 
Helyszín

Budapesten a Gastropolis Főzőiskolában, mely a XIII. kerületben a Hegedűs Gyula utca 9-ben található.
Megközelíthető a Nyugati Pályaudvartól, 10 perc sétával, a Szent István körútról nyílik a Hegedűs Gyula utca. Az autóval érkezők szombat lévén ingyenesen parkolhatnak a környékbeli utcákban.
Az új főzőiskolában lehetőség nyílik párhuzamos főzésre és sütésre is, így érdemes előre lefoglalni ki, mit szeretne elkészíteni! A receptötleteket hamarosan megosztom veletek!
Kérjük Önöket/Titeket, hogy a részvételi szándékotokat feltétlenüljelezzétek írásban vagy e-mailben a kisserikadietetikus@gmail.com címen, vagy telefonon 06 20 825 8299 számon és, hogy pontosan hányan szeretnének jönni!
Köszönjük szépen a Numil Kft-nek és Munkatársainak a program támogatását, a Magyarországi PKU Egyesület közreműködését!

 
A mihamarabbi viszontlátás reményében, üdvözlettel:
Kiss Erika, dietetikus
 

Loading...

További hírek

Minden hír

Leave a Reply

Websüti nyilatkozat:
Honlapunk tartalmi fejlesztésének érdekében csak olyan analitikai sütiket használunk, amelyek személyes adatokat nem kezelnek, az IP címet anonim módon tárolják. További információ az Adatvédelmi és Websüti nyilatkozatokban olvasható. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás